Supasize pills Testimoni | Supasize review | Harga Supasize Malaysia Supasize pills Testimoni | Supasize review | Harga Supasize Malaysia
Supasize Supasize pills Testimoni | Supasize Malaysia | Supasize review | supasize price | Harga Supasize Malaysia | Testimoni  Supasize pills SupaSize adalah muktamad... Supasize pills Testimoni | Supasize review | Harga Supasize Malaysia

SupasizeSupasize pills

Supasize pills Testimoni | Supasize Malaysia | Supasize review | supasize price | Harga Supasize Malaysia | Testimoni  Supasize pills

SupaSize adalah muktamad lelaki suplemen prestasi berdasarkan wawasan yang diperolehi daripada berkhidmat beribu-ribu lelaki kebimbangan prestasi dan lebih satu dekad penyelidikan dan pembangunan. ekstrak proprietari kami menyampaikan nutrien pekat yang sinergistik menggalakkan prestasi lelaki:

Menggalakkan kekerasan dan Ketebalan
Mengekalkan Sihat zakar Aliran Darah
Menyokong Tahap testosteron baik
Meningkatkan Tahap Tenaga dan Stamina

Ia terdiri daripada ekstrak pekat dari herba berikut:

Gingko Biloba – Herba ini menyuburkan minda dan berfungsi sebagai antioksidan yang kuat. Ia juga bertindak untuk meningkatkan kesan oksida nitrik, berehat dinding arteri dan membolehkan aliran darah zakar yang lebih besar.
Saw Palmetto – kelenjar prostat adalah bertanggungjawab untuk pengeluaran air mani dan ejakulasi. Umur lelaki, kelenjar prostat secara semulajadi membesar. Ini membawa kepada kehilangan kawalan ejakulasi dan mengurangkan peredaran darah ke alat kelamin. Saw Palmetto digunakan secara meluas untuk menggalakkan kesihatan prostat dan mengekalkan tahap testosteron yang sihat.
Asian Ginseng – mengandungi ginsenoside yang menggalakkan pengeluaran nitrik oksida. Pelepasan oksida nitrik dalam darah menyebabkan otot licin untuk berehat – membolehkan lebih banyak darah mengalir ke zakar yang membawa kepada kebengkakkan penuh. Ginsenoside juga menyokong sihat tahap serum testosteron yang menentukan daya seks. Kajian juga mendapati bahawa Asian Ginseng menyokong spermatogenesis membawa kepada sihat jumlah sperma dan air mani kelantangan.
Cayenne – mengandungi Capsaicin yang menggalakkan peredaran zakar sihat dan memanjangkan stamina.
Hawthorn Berry – TCM herba telah digunakan untuk hartanah darah circulative dan detoksifikasi. Hawthorn adalah kaya dengan procyanidins oligomerik dan flavonoid yang berehat dan mengembangkan arteri untuk menggalakkan aliran darah yang banyak ke dalam zakar untuk kebengkakkan maksimum.
Tribulus – menyokong pembebasan Lutenizing Hormone (LH) yang mengekalkan pengeluaran testosteron yang sihat. Tribulus juga melegakan otot licin untuk menggalakkan aliran darah zakar. Keputusan digabungkan adalah memandu yang baik, stamina, dan saiz.
Oat Straw – menyokong pembebasan Lutenizing Hormone (LH) yang mengekalkan pengeluaran testosteron yang sihat. Ia juga menggalakkan pengeluaran oksida nitrik yang membawa kepada healhty aliran darah zakar. Oat juga diklasifikasikan sebagai herba yg menenangkan yang bermakna ia melegakan, menenangkan, dan menyuburkan sistem saraf. Kesan gabungan berjarak baik, stamina, dan kawalan.
Alpha Tokoferol – Juga dikenali sebagai Vitamin E, ia menyuburkan membran sel dan tisu. Vitamin E dalam dos yang tinggi juga secara besar-besaran meningkatkan peredaran darah dan menggalakkan tahap testosteron yang sihat. Keputusan digabungkan adalah baik memandu, kekuatan dan stamina.

Supasize Malaysia

PENGALAMAN SEKSUAL EKSTREM

DAPATKAN EREKSI YANG KERAS DENGAN MUDAH.
PEROLEH NAFSU DAN KEINGINAN UNTUK PERSETUBUHAN YANG PANJANG.
PUASKAN ISTERI DAN DIRI ANDA SENDIRI DENGAN ORGASMA YANG BANYAK.
DIA AKAN MENGAGUMI SAIZ ANDA YANG LEBIH BESAR DANPENGUASAAN SEKSUAL ANDA!

MANFAAT
+ Kekerasan Ereksi Yang Maksimum
+ Saiz Maksimum Besar & Panjang Zakar Stamina Persetubuhan Yang Berpanjangan

JANGAN BUANG MASA,
SUPASAIZKAN KEHIDUPAN SEKS ANDA SEKARANG!

RUMUSAN SEMULA JADI DAN SELAMAT

Ekstrak proprietari kami memberikan nutrien pekat yang menggalakkan prestasi lelaki secara sinergi dengan 98% kadar kejayaan pada lelaki dalam semua peringkat umur. Semua bahan adalah 100% semula jadi dan tanpa kesan sampingan.

Dihasilkan di kilang bertaraf GMP di Singapura.
Setiap kelompoknya diuji untuk kualiti dan keselamatan.

Ekstrak diambil dari bahan yang telah terbukti memberikanhasil yang cepat dan berkesan.
Pakar Perubatan Semula Jadi bersedia untuk memberikanrundingan prestasi lelaki secara percuma.
Dihasilkan di Kilang Diluluskan GMP di Singapura memberikan jaminan kualiti tinggi dan piawaian keselamatan.
Syarikat AS dengan kepakaran selama 18 tahun di dalam prestasi lelaki menjamin kajian & perkembangan yang boleh dipercayai.
Lawati Pusat Kesihatan Lelaki dan Ibu Pejabat Kami di Singapura untuk mengesahkan ketulenan dan legitimasi.

DARI PAKAR PRESTASI LELAKI DI DUNIA

Syarikat kami telah menangani masalah prestasi lelaki sejak 1998. Selain mengedarkan jenama-jenama paling terkenal di dunia selama 18 tahun, kami juga telah merumuskan dan mengilangkan makanan tambahan selama 15 tahun. Kami telah berkhidmat secara peribadi kepada beribu-ribu orang lelaki di Pusat kami di Singapura.
Melalui kajian dan pembangunan selama bertahun-tahun dan interaksi harian dengan para pelanggan, kami telah menjadi pakar yang paling berpengetahuan di dunia di dalam penyelesaian semula jadi untuk prestasi lelaki.
SupaSize telah dirumuskan berdasarkan wawasan yang rumit yang diperoleh daripada eksperimentasi yang rapi dan maklum balas berterusan daripada pelanggan.

S. Apakah bahan-bahan SupaSize?

Ekstrak proprietari dari Ginkgo, Saw Palmetto, Ginseng Asia, Cayenne, Hawthorn, Tribulus, dan Oat. Vitamin E (sebagai d-alfa tokoferil asetat).
Mengandungi semua bahan semula jadi. Ia TIDAK mengandungi yis, gluten dari gandum, jagung, susu / tenusu, natrium, gula, pewarna, pengawet, atau perasa tiruan.

Q. Bagaimana nak ambil ?
Untuk keputusan yang baik, ambil 1 kapsul setiap hari sama ada selepas sarapan pagi atau makan malam. Untuk keputusan yang lebih baik, ambil 2 kapsul sehari – 1 kapsul selepas sarapan pagi dan 1 kapsul selepas makan malam. Perbanyakkan minum air atau jus buah organik untuk penyerapan yang bagus dan mengejukkan badan.

S. Adakah saya akan mengalami sebarang kesan sampingan?
Anda tidak akan mengalami sebarang kesan sampingan. Kapsul SupaSize adalah terdiri daripada ekstrak dari semua Bahan Semula Jadi yang dianggap selamat untuk pengambilan oleh agensi kawal selia kesihatan. Ia adalah rumusan herba yang selamat dan tidak memerlukan preskripsi doktor.

S. Berapa lamakah saya perlu mengambil ?
Anda harus mengambil SupaSize sekurang-kurangnya 3 hingga 4 bulan. Semasa tempoh ini, kesan sinergi rumusan ini akan membiak di dalam badan anda untuk menghasilkan nafsu seks yang berterusan, meningkatkan kereningan zakar, menjadikan ereksi lebih keras, kawalan ejakulasi yang lebih baik, dan pengalaman seks yang hebat. Anda akan mendapat manfaat penuh dan menikmati seks yang hebat setiap malam.

TESTIMONI SUPASIZE

Cheong � Singapore
Dulu saya sangat malu untuk keluar temu janji kerana selepas temu janji tersebut teman wanita saya pasti ingin mengadakan hubungan seks dan saya mempunyai ereksi yang lembik dan terkulai. Kemudian seorang rakan saya mengesyorkan supaya saya melawat. Mereka memberikan saya botol percubaan Supasize. Selepas sebulan saya sangat terkejut kerana mengetahui ereksi saya lebih penuh, pekat dan lebih keras. Saya keluar temu janji dan melakukan hubungan seks. Wow, dia merasakan kepuasan seks yang amat sangat, dan terus memanggil saya untuk hubungan seks yang lebih. Supasize benar-benar berkesan!

Quek � Singapore
Saya berpaling ke TCM untuk membantu saya dengan masalah libido rendah selepas pembedahan 3 tahun yang lalu. Saya sangat terdesak kerana saya dan isteri semakin hilang minat di antara satu sama lain. Kemudian seorang rakan mengesyorkan . Pakar perubatan herba mereka mengesyorkan Supasize. Saya fikir �Kapsul herba lain pula, mengarut�, tetapi disebabkan ia percuma untuk sebulan, kenapa tidak? Satu malam selepas tiga minggu saya tidak dapat tidur. Saya bangun dengan ereksi yang paling besar pernah saya alami. Saya bangun dan pergi kepada isteri saya. Saya melalui hubungan seks yang sangat hebat pada malam itu dan keesokan harinya isteri saya menyediakan makan malam yang romantik. Supasize sebenarnya telah mengubah perkahwinan saya!

Jeremy H. – KL Malaysia
Rasanya apa yang paling sukar dalam hidup saya adalah untuk mengaku bahawa saya perlu melakukan sesuatu. Saya sentiasa mendapatkan respons yang biasa-biasa sahaja daripada rakan-rakan wanita saya dan ia tidak memberikan inspirasi yang dasyat. Saya mempunyai rakan yang mengesyorkan produk anda dan membuat keputusan untuk mencubanya. Ia nampaknya seperti perjudian yang berbaloi. Apa yang anda lihat adalah penggunaan selama lebih kurang 4 bulan yang memberikan saya perubahan yang ketara. Hasilnya, selain daripada yang ketara itu, ialah keyakinan diri yang lebih tinggi. Tidak lupa juga raut wajah teman wanita saya yang menunjukkan kepuasan. Tahniah, semua! Saya kini adalah pelanggan tetap anda.

Ismail � K.L, Malaysia
Dahulu saya menggunakan vimax setiap hari dan hasilnya setakat ini memuaskan. Kemudian agen tempatan yang menjual vimax kepada saya mengesyorkan supasize. Pada mulanya saya agak skeptikal. Alamak, jenama Singapura. Bagus atau tidak? Kemudian saya membuat keputusan untuk mencubanya selama sebulan. Hebat betul!! Saya sangat terangsang dan bersetubuh dengan teman wanita saya sehingga dia terpaksa mengambil cuti sakit sepanjang hari. Selepas ejakulasi, ia masih keras seperti kayu. Walaupun agen saya katakan bahawa ia adalah pek percubaan, saya ingin menunggu untuk jualan Supasize yang sebenar di pasaran. Jika anda rasa bahawa vimax terbaik, tunggu sehingga anda mencuba supasize!

Isabel � J.B, Malaysia
Teman lelaki saya bekerja dalam masa yang panjang dan kebelakangan ini berasa sangat penat. Jadi kami mencuba semua kaedah � sup herba, minuman tenaga, urutan, dsb. Dia masih sama dan tiada mood untuk seks. Kemudian saya ke untuk mendapatkan nasihat. Pakar konsultan memberikan saya pek percubaan supasize. Jadi saya meminta teman lelaki saya untuk mencubanya. Saya tidak menyangka bahawa selepas 2 minggu dia kelihatan seperti lelaki yang berbeza. Tenaga dan keinginannya di atas katil sangat hebat. Dia juga kurang berasa penat selepas kerja dan kami mempunyai banyak masa bersama berbanding dahulu. Supasize ini memang hebat � bukan sahaja untuk seks tetapi tenaga!

Khairul � J.B, Malaysia
Dahulu saya sangat susah hati tentang kekuatan ereksi dan ejakulasi pramatang saya. Saya mencuba vimax seperti yang disarankan oleh pakar dan amat kagum dengan hasilnya. Kemudian baru-baru ini mereka memberitahu bahawa mereka mempunyai produk baru yang dipanggil Supasize dan ia lebih baik. Ok, mengapa tidak? Selepas hanya 5 hari saya dapati diri saya berasa lebih terangsang, lebih kuat dan lebih bertenaga. Saya juga mula keluar dengan wanita yang berusia 15 tahun lebih muda daripada saya dan dia rasa saya seperti lelaki berusia 20 tahun apabila di ranjang. Produk yang hebat!

Rajoo � Malacca, Malaysia
Jujurya, saya fikir produk ini menipu. Kerana saya telah mencuba pil biru kecil sebelum ini dan fikir, bagaimana produk yang berasaskan herba semata-mata boleh berfungsi? Tapi cincailah, sebab saya percayakan rakan saya yang memberitahu bahawa produk ini akan membantu zakar saya menjadi kuat seperti kuda, jadi saya cuba. Selepas satu minggu, saya melakukannya dengan teman wanita saya, dia menjerit sehingga semua jiran boleh dengar. Produk ini memang baik, bila akan menjualnya? Sampel sahaja tidak cukup!

Theophilus � K.L, Malaysia
Saya dan kekasih kadangkala berasa sangat penat dengan aktiviti harian kami. Kami memerlukan tonik atau herba yang akan memberikan kami tenaga � minum kopi sahaja tidak membantu kerana ia adalah kafein, walaupun kami adalah penggemar bar kopi di sini. Ketika itulah seorang rakan mencadangkan rumusan yang dipanggil Supasize dari Singapura. Kami macam, Singapura? Kami lebih menggemari produk dari AS tetapi disebabkan ia produk percubaan jadi saya cuba. Hebat, saya tidak pernah berasa sangat bertenaga di dalam hidup saya. Kami mempunyai tenaga untuk melakukan perkara-perkara lain selepas kerja. Ia benar-benar produk yang hebat dan sepatutnya dijual di farmasi di sini.

Yeo � Singapore
Sebagai seorang lelaki lewat 40-an, saya tidak mempunyai tenaga dan stamina seperti dulu. Mempunyai jadual yang sibuk, saya menginginkan kecergasan dan kelelakian seperti lelaki berusia 30 tahun supaya saya boleh bermain golf, melakukan hubungan seks, berlayar, tetapi tetap jaguh di dalam dunia korporat. Saya mengambil vimax sekejap dan ia bagus, tetapi apabila doktor di mencadangkan Supasize, hasilnya amat hebat. Saya menghabiskan hujung minggu saya melakukan hubungan seks dengan wanita muda ini di dalam kapal layar saya dan dia berasa kagum dengan stamina saya. Tidak sabar menunggu Supasize masuk ke pasaran sebenar!

Desmond- Singapore
Sebagai seseorang yang berkhidmat sebagai tentera, saya susah mendapat tidur yang mencukupi dan pada hujung minggu saya pergi ke kelab malam. Ada masanya tahap tenaga saya menjadi sangat rendah dan saya terpaksa minum sekaton red bull. Saya juga risau saya tidak dapat memuaskan gadis-gadis cantik yang saya temui pada hujung minggu. Saya pergi ke kerana diberitahu oleh rakan bahawa terdapat herba hebat yang dipanggil vimax dan boleh membantu. Pakar perubatan yang mesra memberitahu saya bahawa mereka telah melancarkan Supasize yang baru dan lebih berkuasa dan dia memberikan saya sampel percuma selama sebulan. Wah, hebat. Saya tidak pernah mempunyai begitu banyak tenaga untuk latihan padang, IPPT dan hujung minggu. Saya bertuah mendapat wanita ini dan dia kini adalah rakan seks saya. Seksnya sangat bagus. Supasize amat hebat

Supasize pills Testimoni

Supasize pills Testimoni

Supasize review

Supasize review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.

Dapatkan Supasize murah disini..dan pastinya produk Original. Money back guarantee if not Original. Berhati-hati dengan produk tiruan.

CARA ORDER

 

1)Langkah 1: Harga Supasize Malaysia / Supasize Price

Supasize pills

PRODUK DISCONTINUE

TRY PRODUK LAIN
BAZOOKA

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Supasize Malaysia,1 kotak ,RM250, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Ahmad B. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, 2:00 petang untuk sabtu minggu ke2-4 pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan hari bekerja (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

6) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : SUPASIZE COD SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

tempah sekarang

Stud 100 Malaysia : Stud 100

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 9 votes
Brand Name
Supasize
Product Name
Supasize
Price
MYR 250
Product Availability
Out of Stock

    Your email address will not be published.