Pherazone Review | Testimoni Pherazone Malaysia | Harga Pherazone Pherazone Review | Testimoni Pherazone Malaysia | Harga Pherazone
Pherazone Pherazone Review | Testimoni Pherazone Malaysia | Harga Pherazone Tahukah Anda, Kehidupan seharian setiap saat, baik wanita mahupun lelaki, mereka yang hidup pastinya... Pherazone Review | Testimoni Pherazone Malaysia | Harga Pherazone

PherazonePherazone Malaysia

Pherazone Review | Testimoni Pherazone Malaysia | Harga Pherazone

Tahukah Anda, Kehidupan seharian setiap saat, baik wanita mahupun lelaki, mereka yang hidup pastinya bernafas iaitu menghidu dan menghembus udara sekitarnya. Kami Juga Menyediakan Satu Pewangi yang mampu memikat wanita apabila mereka menghidu pewangi dari anda..
Anda boleh gunakan minyak wangi Pherazone perfume mengandungi bahan pheromone sintetik bernama Androstenone, 5-alpha-an-drost-16-ene-one, androstenol,androsterone, estratetraenol dan androstadienone yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda.
Dapatkan kelebihan daya tarikan seksual, Anda pasti puas hati !!!
Kandungan pheromone tertinggi di dunia.
Mengapa anda perlu mengunakan ?
Lebih diminati wanita
Mendapat lebih perhatian
Lebih daya tarikan seksual
Meningkatkan keyakinan diri
Lebih temu janji, Lebih seks
Pherazone review

APA ITU PHERAZONE ORIGINAL YANG SEBENARNYA?

Pherazone adalah wangian menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan baru.Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati “bau apakah ini” disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.
Minyak Wangi Hormon Pemikat Wanita yang mempunyai kelasnya yang tersendiri dalam cara atau teknik memikat dan menawan hati wanita idaman anda. Gunakan Produk ini, sejenis hormon lelaki, pemikat wanita semulajadi (yang berkuasa) anda boleh MEMIKAT, MEMPERSONA, MENGUJA, dan MENGGODA.
Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda, terhadap wanita secara mendadak, ia mengandungi kandungan pheromones tulin, pada gred tinggi dan terbaik, yang paling tinggi kepekatannya berbanding lain-lain jenama yang berada dalam di pasaran.
Maka anda akan perolehi kesan paling OPTIMUM setiap kali menggunakannya.
Untuk pengetahuan anda, Produk ini BUKAN khusus untuk golongan lelaki sahaja. Tapi ia boleh digunakan oleh semua golongan.
Bukan saja mampu menaikkan rasa berahi perempuan, tapi ia juga MAMPU membuatkan orang disekeliling anda berasa SELESA dan RILEKS apabila berada dekat dengan anda. Jadi urusan komunikasi anda menjadi lebih mudah.
Ianya Lebih hebat dari jenama-jenama pheromones terkemuka! Bandingkan kami dengan pesaing-pesaing pheromones yang ada, anda akan dapati tiada produk lain yang boleh menandingi Produk ini dalam pasaran sekarang.
Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tau sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi..tetapi pheromones Pherazone kalau dihidu, alam membuatkan anda tertanya-tanya..”bau apa ni” … hemm…
pherazone murah

KUASA PHEROMONE DALAM PHERAZONE PERFUME

Kajian menunjukkan seseorang individu memilih pasangan yang mereka suka bukan hanya berdasarkan pada rupa semata-mata. Mereka memilih pasangan yang mareka rasakan ada sesuatu yang menarik. Maka tidak hairanlah kenapa ada yang mukanya tidaklah kacak/cantik mana, perangai pon teruk tetapi mempunyai pasangan yang baik dan cantik/kacak.Ini disebabkan kadar pengeluaran pheromone yang dihasilkan oleh seseorang itu sendiri yang membuatkan individu lain tertarik dengannya.
Kini dengan kuasa pheromone yang terkandung dalam Produk ini, ia dapat membuatkan anda menarik pada orang di sekeliling anda.
Mengandungi pheromone sintetik hasi kajian saintis berdasarkan pheromone tulen yang berdasarkan pheromone tulen yang terdapat pada manusia lelaki dan wanita.
Mengandungi kepekatan pheromone yang paling tinggi di pasaran dunia. Tidak hairanlah kenapa Produk di jual pada harga yang mahal.
Gunakan pheromones, sejenis hormon perangsang nafsu semulajadi yang berkuasa, anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan menggoda mana-mana individu pilihan anda.
Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda secara mendadak.
Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
Pasangan akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan.
Dengan kuasa memikat inin, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
Anda akan dapat lebih senyuman dari pasangan.
Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
Hari yanga anda lalui, pasti akan lebih menyeronokan!
Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikas, secara sedar atau tidak.
Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manisia dioengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.
Kajian menunjukakn seseorang individu memilih seseorang yang mereka sukai bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata.
Mereka memilih pasangan yang mereka rasakan ada tarikan yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Pherazone anda boleh membuat mana-mana individu merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.
Pasangan akan memuji bau anda yang begitu menarik dan menawan, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Pherazone. Kajian mengenai pheromones telah membuatkan yang ia boleh menaikkan sifat romantik pasangan anda dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari anda.
Akan menyemarakkan lagi kasih sayang pasangan anda!
Pasti akan mengubah hidup anda.

KEISTIMEWAAN

⋙Minyak Wangi yang mempunyai kelasnya yang tersendiri
⋙Kepekatan tertinggi Pheromones
⋙Wangian yang kuat dan aroma yang menarik
⋙Lebih daya tarikan seksual
⋙Lebih diminati wanita
⋙Meningkatkan daya keterampilan anda
⋙Menaikkan rangsangan berahi pada pasangan anda
⋙Membuat anda kelihatan dan berasa lebih menarik
⋙Membuat orang-orang di sekeliling anda berasa selesa
⋙Mendapat lebih perhatian
⋙Mempunyai Aura MEMIKAT, MEMPERSONA, MENGUJA, dan MENGGODA.
KANDUNGAN
1 Botol = 15ML
Boleh digunakan 3 ke 6 bulan setiap botol
Lebih Jimat dan Berbaloi

CARA MENGGUNAKAN

Di pakai seperti minyak wangi biasa, dititis pada nadi lengan, leher dan pada baju. Perempuan akan secara tidak sedar mengesan pheromones dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada anda.

Kesilapan yang biasa dilakukan pengguna yang baru adalah menggunakan pheromones dengan banyak kali. Disebabkan ia adalah pekat.
Menggunakan dengan LEBIH BANYAK, TIDAK AKAN meningkatkan kesan-kesannya.
Tentukan dengan menggunakannya secara berjimat-cermat, anda tidak akan kehabisannya dengan cepat.
Gunalah sedikit yang mungkin, anda mendapat manfaat dengan mendapat kesan yang lebih baik, pada kos yang lebih jimat.
Pheromones bukan hanya mampu memikat seks yang bertentangan, ia juga merangsang nafsu seksual pasangan anda. Ini bermaksud, dengan menitiskan Pherazone pada nadi anda, iaitu di pergelangan tangan dan leher, juga di belakang cuping telinga, daya tarikan seksual anda akan meningkat. Ini pasti membantu hubungan intim anda dengan kekasih anda. Pasangan tidak akan terlepas olehnya! Ia seperti magnet. Dengan kesan ini, anda akan memperolehi kelebihan berbanding lawan anda.
Gunalah setiap masa, dan anda akan perasan bahawa, anda akan lebih sukses dengan pasangan. Akan meningkatkan keinginan nafsu pasangan yang bertentangan jantina di sekeliling anda secara sedar atau tidak. Kajian secara saintifik dan klinikal yang dijalankan ke atas penguna-penguna pheromones, ia mengekalkan dan memanjangkan tempoh perkahwinan, persahabatan dan persaudaraan. Ini membuktikan pheromones bukan sekadar penggalak nafsu. Ia juga membantu anda mengharungi kehidupan dengan lebih berjaya, Cubalah sendiri! Anda pasti teruja.

Adakah kehidupan seks anda membosankan dan suram?

Adalah jawapan kepada anda untuk hubungan lebih intim yang lebih banyak dan lebih baik dengan pasangan atau isteri anda.
Kuasa tarikan seksual Pheromones dalam Pherazone amat pekat dan kuat memberi kesan rangsangan berahi pada pasangan anda. benar-benar berkesan.

Berapa lamakah Pherazone Malaysia bertahan?

Tahan lebih lama daripada cologne biasa.

Boleh bertahan kira-kira 4-8 jam apabila digunakan pada tempat-tempat yang sesuai.

Dapatkan Pherazone murah disini..dan pastinya produk original . Money back guarantee if not  Original. Awas dengan produk tiruan.

BERMINAT?
JOM ORDER .
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Pherazone Malaysia/ Pherazone Price

Pherazone testimoni

HARGA PROMOSI :
RM110
FREE POSTAGE
(SEMENANJUNG , SABAH N SARAWAK)

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Produk Prerozone malaysia,1 kotak ,RM110, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Ahmad B. Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. 0123456789

5) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, 2:00 petang untuk sabtu minggu ke2-4 pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan hari bekerja (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

6) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : PHERAZONE COD SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Tisu Magic Malaysia : Tisu Magic

Kamamax Spray

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
5 based on 7 votes
Brand Name
PheraZone
Product Name
PheraZone
Price
MYR 110
Product Availability
Out of Stock

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.